Járai Máté

Járai Máté az Összezárva Hajdú Péterrel műsor vendége volt. Járai Máté december 25-én karácsonykor vesztette el az édesanyját és bár a gyász és a fájdalom azóta is kavarog benne egészen mostanáig nem beszélt a történtekről mivel elmondása szerint azóta sincs teljesen tisztában az érzéseivel.


Jarai Mate Es Kira Paros

Kiderült az hogy férfiakkal is ágyba bújik a színész a feleségét pedig ez.

. Egy ideje már nem titok hogy Járai Máté és felesége Járai Kíra nyitott házasságban élnek. Az adás keretében huszonnégy órát töltött a műsorvezetővel és az előzetes alapján erős részleteket mesélt el életéről írja a Blikk. Járai Máté a vasárnap éjfél után képernyőre kerülő Portréban beszél először édesanyja haláláról.

A színész karácsonykor december 25-én vesztette el édesanyját. Sáfrány Emese és Hornyák Ádám. Járai Máté oda is állt 16 évesen a szülei elé azzal hogy ő meleg.

Járai Máté és Járai Kíra. Azonban több rajongója inkább a színész külsőjére tett pozitív megjegyzést mint sem a darabban nyújtott alakítására. A házaspár a Nyerő páros idején vált az ország által is ismertté.

Járai Máté nyilvánosan Barabás Évinek beszélt először édesanyja haláláról ami nem fájdalmat hanem szorongást okoz számára. Mióta Járai Mátéék kijelentették hogy nyitott házasságban élnek feleségével Kírával azóta szemmel láthatólag felkapta őket a média. A jeget csak most a.

Járai Máté Instagramon jelentkezett be így. Sárközi Ákos és Szegedi Éva. Járai Máté első szexuális élménye férfival volt.

Pumped Gabo és. Éppen 23 éve veled a legjobb kacagni Kíra pedig egy nagyon vagány fotóval mutatta meg pontosan ennyi ideje kötötték össze az életüket. 15 évesen a szülei elé állt azzal hogy.

Máté életében több olyan szakasz is volt amikor mélypontra került de eddig mindig fel tudott állni a padlóról. Járai Máté elárulta első szexuális élményét egy férfival szerezte és tinédzserként azt hitte meleg. Járai Máté még december 25-én vesztette el szülőjét nem is beszélt a gyászáról mert úgy érzi a mai napig nincs.

Nem nagyon találtam az identitásomat sokáig. 1 day agoJárai Máté 16 évesen vallotta be a szüleinek hogy neki a férfiak tetszenek. Mégis kétségek gyötörték amíg meg nem ismerkedett jelenlegi nejével Kírával.

1 day agoJárai Máté és Járai Kíra a magyar celebpárok közül az elsők között vállalták fel a Nyerő párosban 2020-ban hogy nyitott házasságban élnek és a 43 éves színész-műsorvezető ehhez most azt is hozzáteszi hogy biszexuálisA magánéletének ilyen intim részleteiről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor ma azaz péntek esti adásában beszél majd a Life TV-n. évadában váltak igazán ismertté miután kifejezetten pikáns dolgokat osztottak meg a házasságukról. A Portréban mesélt még az Eszenyi Enikőről szóló nagy vihart kavart posztjáról a 2019-es mélypontjáról a szerepről aminek eljátszáshoz három gyógyszerre volt szüksége és arról hogy őt a koronavírus gyógyította meg.

Ezt a színész és a szinkronrendező a Nyerő Páros című műsorban árulta el ahol a két hírességet egy egész ország megismerhette az emberek pedig hamar a szívükbe is zárták az őszinte párost akik 23 éve vannak együtt. Járai Máté arról is őszintén beszélt hogy tinédzserként azt hitte meleg és ezt a szüleinek is elmondta. Király Péter és Kovács Dóra.

Sánta László és Sánta-Széphalmi Júlia. Egyebek között az is kiderült hogy nyitott kapcsolatban élnek és férfivel is voltak már együtt így többen is megvádolták a színészt. Czutor Zoltán és Czutor-Kilián Zsanett.

Biszexuális vagyok a feleségemet nem zavarja néha ő is beszáll. Szerepelni az Összezárva Hajdú Péterrel című sorozatban sosem egy egyszerű feladat azonban Járai Máté teljes őszinteséggel beszélt egész életéről. Járai Máté már többszőr is elárulta hogy él hal a színészetért imádja hivatását és hogy minden alkalommal megújulhat.

1 day agoJárai Máté. Járai Máté és a felesége Kíra a Nyerő páros 2020-ban vetített 4. Járai Máté Instagram-oldalán mutatta meg követőinek színházi sminkjét.

Én 15 éves koromban odaálltam a szüleim elé és azt mondtam hogy szerintem az a helyzet hogy valszeg én meleg vagyok. Betört egy gyűjtőpontra Vásárosnaményben hogy a menekülteknek szánt adományokból lopjon. 1 day agoJárai Máté a Life TV ma este 22 órakor adásba kerülő Összezárva Hajdú Péterrel című műsornak a vendége volt ahol kendőzetlen őszinteséggel beszélt szexuális kalandozásairól.

A Jászai Mari-díjas színész egy tévéműsorban arról is vallott hogy tizenévesen melegnek hitte magát és mindezt szüleivel is tudatta. Sosem rekesztették ki őt otthon emiatt így egészen fiatalon el is kezdte felfedezni a saját szexualitását. Kabát Péter és Róka Adrienne.

Solti Ádám és Kis Bernadett. Járai Máté egy férfivel élte át élete első szexuális élményét. Járai Máté megélt pár nagyon kemény időszakot az élete során hiába a sikerek a csillogás az ismertség a szerelem és így tovább.

Elmondása szerint lelkileg már jóval korábban elvesztette olyan szempontból hogy szenvedélybetegsége miatt nem lehetett rá számítani. Hosszú út vezetett odáig hogy beszélni tudjon róla. Dallos Bogi és Puskás Peti.

Járai Mátét előadás közben érte édesanyja halálhíre A Jászai Mari-díjas színész karácsonykor veszítette el édesanyját.


Jarai Mate Szinmuvesz Szinesz Actror Riding Helmets Riding Helmet


Pin On The Man


Jarai Mate Gyori Nemzeti Szinhaz Bolha A Fulbe 2018 Fashion Style Formal


Kovacs Lehel Face Talk Show Scenes


Jarai Mate Es Felesege Kira Igy Neztek Ki A Gimnaziumban Ket Evvel Azelott Hogy Osszejottek Egymassal Couple Photos Celebs Couples


Jarai Matenak Es Felesegenek 21 Ev Utan Ezert Nem Szuletett Gyereke Hazai Sztar Femina Celebs


106 Konyhatortenetek Vendeg Jarai Mate Ropogos Csirkemell Edesburgonya Gratinnal Youtube In 2021 Incoming Call Screenshot


Jarai Mate Gyori Nemzeti Szinhaz A Padlas 2017 Szinesz Actror Jon Snow Character Fictional Characters


Csanko Zoltan Gyori Nemzeti Szinhaz A Vad Tanuja 2018 Fashion Floral Tie Floral


Jarai Mate Szinmuvesz Szinesz Actror Fashion Newsboy Hats


Jarai Mate Szinmuvesz Szinesz Actror Up Shirt Button Up Shirts Denim Button Up


Jarai Mate Padam Padam Edith Piaf Feldolgozas Nagy Szam Rtl Klub Youtube Edith Piaf Recording Microphone Concert


Jarai Mate Szinmuvesz Fashion Fedora Hats


Jarai Mate Gyori Nemzeti Szinhaz Bolha A Fulbe 2018


Brutalis Ejszaka Uvoltott Jarai Mate Ezt A Tombolast Nem Birta Szo Nelkul Hagyni In 2021 Memes Ecard Meme Survivor


Jarai Mate A Felhoket Gyujti Delmagyar Szeged Szeged Es Kornyeke Szeged


Jarai Mate Face Actors Newsboy


Csanko Zoltan Gyori Nemzeti Szinhaz A Vad Tanuja 2018


Jarai Mate Hamarosan A Szinpadon Fogja Megidezni Imadott Nagymamajat In 2021 Celebs Theatre Historical Figures

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel